OTKRILA KO JE NAPADAČ: Snežana Dakić objavila ko ju je gađao kamenom u glavu jere mu je smetao njen parfem! (FOTO)

Novosti online

09. 04. 2022. u 22:34

DOMAĆU javnost pre nekoliko dana zatekla je informacija da je voditeljki Snežani Dakić razbijena glava kamenom.

ОТКРИЛА КО ЈЕ НАПАДАЧ: Снежана Дакић објавила ко ју је гађао каменом у главу јере му је сметао њен парфем!  (ФОТО)

Foto: Instagram printscreen/snezanadakic

Snežana je tada objasnila da ju je napao nepoznati čovek jer mu je smetao njen parfem. Sada je Dakićeva objasnila o čemu se radi na svom Instagram nalogu, a objavila je i fotografiju svog napadača, koje su zabeležile sigurnosne kamere.

- Pošto mi je malopre javljeno da se i dalje ulicama šeta čovek koji je očigledno mentalno poremećen koji mi je bez ikakvog povoda i razloga razbio automobil i glavu i pukom srećom me nije ubio na mestu, kaldrmom, ja ću objaviti njegovu fotografiju, skrinšot sigurnosne kamere, da znate ako ga vidite, ne upuštajte se u razgovor s njim, i ako čujete reč "razređivač", obavezno pobegnite - govori zabrinuto Dakićeva i nastavlja:

- Sigurno je poznat policiji "Stari grad", jer je najmanje tri objekta razbio staklo na butiku, knjižari, kozmetičkom salonu, tu po centru grada ordinira - upozorila je voditeljka i objavila fotku napadača.

- Napadač koji i dalje šeta gradom. Poziva se na smrad razređivača. Oko 40 godina, urbanog lika, duža kosica, vuče kolica za pijacu - upozorila je Dakićeva svoje pratioce.

- Dragi svi, htela bih da kažem da sam dobro. Zadobila sam lakše povrede glave. Hvala vam što ste se brinuli i javljali. Dobro sam i sve je u redu. U pitanju je nepoznati napadač, on čak ni ne zna ko sam ja, iznervirao ga je miris mog parfema - rekla je Snežana Dakić u noći kada je zadobila povrede.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)