BIVŠI MUŽ TANJE SAVIĆ POBESNEO: Pevačica ispisala decu iz privatne škole na Senjaku, a za to ima dobar razlog

Novosti online

06. 04. 2022. u 15:09

OTKAD joj je bivši suprug Dušan Jovančević uzeo svu ušteđevinu, Tanja Savić postala je mnogo štedljivija, a na to je uticala i kriza na estradi izazvana pandemijom koronavirusa, tako da je pevačica morala da sinove ispiše iz skupe privatne škole.

БИВШИ МУЖ ТАЊЕ САВИЋ ПОБЕСНЕО: Певачица исписала децу из приватне школе на Сењаку, а за то има добар разлог

Foto: ATA images

- Kada je mnogo imala, mnogo je i trošila. Pre dve godine, kada ju je Dušan bukvalno opljačkao, krenula je opet od nule. Svaki nastup, svaki zarađeni dinar joj je važan. Pre korone deca su joj išla u privatnu Internacionalnu školu na Senjaku, gde su nastavu pohađali na engleskom jeziku. Tu školu je Tanja papreno plaćala na godišnjem nivou, ali nije joj bilo žao jer je ulagala u svoju decu i njihovo znanje. Tada ni njen muž Dušan nije hteo da čuje da im deca idu u državnu školu, već je zahtevao samo najbolje za njih - otkriva izvor blizak Tanji.

- Sada kada su deca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu, gde i žive. Tu su sva deca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole, što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom. Deca se ne bune, svejedno im je gde idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta. Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako ume i kako može. Dušan je poludeo kada je čuo da deca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo - otkrio je izvor.

(Star)

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENjE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju