SUNCE, MORE I VRTOVI ITALIJE: Počela izgradnja bine za 66. "Evrosong" u Torinu

V. N.

20. 03. 2022. u 22:42

U TORINU, u dvorani "Pala olimpiko" počela je izgradnja konstrukcije evrovizijske bine, za 66. "Evrosong" koji će tu biti održan od 10. do 14. maja.

СУНЦЕ, МОРЕ И ВРТОВИ ИТАЛИЈЕ: Почела изградња бине за 66. Евросонг у Торину

Foto Instagram/ateliermontinaro

Dizajnerka Frančeska Montinaro osmislila je scenu "Unutar Sunca", koja se oslanja na pokrete i svetlost kinetičkog Sunca. Bina će prikazati pozorišni pokret uokviren vodom, koji će imati italijansku baštu koja prekriva zrake ispred sebe.

- Ideja je da predstavimo Italiju sa njenim suncem, morem, umetnošću i prirodom, a pre svega da predstavimo Italijane i njihovu jedinstvenu sposobnost prilagođavanja i dobrodošlice - kaže Frančeska. - Poenta bine je to što je otvorena za različitost i prilagođava se koliko i mi. Korona je pokazala da ćemo se spasiti samo ako smo ujedinjeni.

Što se tiče takozvanog grin ruma, on će simbolizovati barokne vrtove čuvenih vila širom Italije, dok će voda podsećati ljude na fontane u parku. Dizajnerka želi da svaki umetnik koji će se takmičiti u Torinu ima platformu za izražavanje svog identiteta kroz njenu pozornicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!