MOJ BARBARIZAM: Barbara Bobak u rodnom kraju upriličila gala slavlje (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

15. 05. 2024. u 20:46

FOLK ZVEZDA Barbara Bobak na jednom salašu u Novom Sadu organizovala je veliku promociju povodom prvog studijskog albuma "Barbarizam".

МОЈ БАРБАРИЗАМ: Барбара Бобак у родном крају уприличила гала славље (ФОТО/ВИДЕО)

Foto D. Cakić

Barbara je kako red nalaže u njenom zavičaju, svoje goste dočakala u kočijama u odevnom izdanje, kakav se očekuje u njenom rodnom kraju.

Muzička zvezda je "eksplodirala" je na muzičkoj scenu brže nego bilo koja pevačica do sada i za kratko vreme postala je jedna od nekoliko najtraženijih i najskupljih pevačica iz Srbije.

Sve ovo zvuči još neverovatnije kad se u obzir uzme činjenica da je danas, 15. maja, zvanično izbacila kompletan prvi album, odnosno drugi deo albuma "Barbarizam" i 5 pesama koje sada čine celinu, a nazivi su "Edip", "Haos", "Alarmantno", "Slabiji", "Skotina".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

DVE DRŽAVE SAMO ŠTO NISU ZARATILE TOKOM SEDNICE U UN: Skandalozno je da imaju saosećanja samo prema ljudima u Srebrenici