FRIZER, STILISTA, HOTEL SA 5 ZVEZDICA: Anastasija Ražnatović imaće VIP tretman tokom boravka u Parizu

Novosti online

11. 02. 2022. u 00:19

ANASTASIJA Ražnatović uveliko priprema svoj prvi nastup koji će imati u Parizu 12. marta, a na tretmanu koji su joj organizatori nastupa pripremili mogu da joj pozavide i svetske zvezde.

ФРИЗЕР, СТИЛИСТА,  ХОТЕЛ СА 5 ЗВЕЗДИЦА: Анастасија Ражнатовић имаће ВИП третман током боравка у Паризу

Foto: Instagram

Naime, organizacija se pobrinula da Cecina ćerka maksimalno uživa tokom boravka u gradu svetlosti.

- Anastasija će odsesti u hotelu koji slovi za jedan od najluksuznijih u Parizu, u kome će dobiti jedan od najvećih apartmana iz kog se prostire pogled na Ajfelov toranj. Apartman poseduje dve sobe, dva kupatila, džakuzi kadu, kao i veliku terasu. Ona će imati i ličnog vozača koji će joj biti na usluzi 24 sata tokom boravka u francuskoj prestonici - rekao je dobro obavešten izvor.

Sa Anastasijom će u Francusku krenuti i ceo tim ljudi sa kojim sarađuje, od PR-a do frizera i stiliste koji će biti smešteni u hotelu gde i ona.

Ceca zbog poslovnih obaveza neće prisustvovati prvom nastupu svoje naslednice. Ona istog dana ima koncert na Kopaoniku, zbog čega nije izvodljivo da krene sa njom na put.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović poslednje četiri godine objavljuje pesme, koje nailaze na dobar prijem kod publike, a sada će održati svoj prvi nastup u diskoteci "Hausman" u Parizu, gde će imati koncert sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem.

BONUS VIDEO - Anastasija stigla na proslavu Željkovog rođendana

(Telegraf Jetset)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024