POZLILO MIROSLAVU ILIĆU: Pevaču se slošilo posle suđenje u Palati pravde

Novosti online

09. 02. 2022. u 12:44

PROSLAVLjENI pevač pre nekoliko dana prisustvovao je poslednjem ročištu u Palati pravde povodom procesa koji je protiv njega pokrenuo Devin Antonović, sin Mirjane Antonović.

ПОЗЛИЛО МИРОСЛАВУ ИЛИЋУ: Певачу се слошило после суђење у Палати правде

P.Milošević

Zdravstveno stanje Miroslava Ilića, kako prenose mediji, naglo se pogoršalo nakon suđenja koje je imao pre nekoliko dana.

Ilić je prisustvovao poslednjem ročištu u kom Devin Antonović pokušava da ustanovi da li mu je on biološki otac, zbog čega je podneo tužbu.

S druge strane, njegova majka Mirjana Antonović koja tvrdi da je Miroslav Devinov otac, bila je sprečena da ovoga puta dođe.

A iako sudska presuda još nije doneta, Miroslavu je pozlilo po povratku sa suđenja:

- Kada je stigao, pritisak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u grudima. Njegova žena htela je da zove Hitnu pomoć, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može da veruje da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to da reši mirnim putem, sa njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i beži od suda. S obzirom na to da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju - zaključio je izvor.

 

Miroslav se nije pojavljivao u javnosti previše od kada je počelo suđenje, a sve vreme je negirao da s Mirjanom ima dete. 

BONUS VESTI: BRENA I MIROSLAV ILIĆ OČI U OČI: Četiri sata davali iskaz

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna