OTKRILA TAJNE INFORMACIJE? Miroslav Ilić tužio Mirjanu Antonović

S. J. M.

04. 02. 2022. u 16:45

ČUVENI pevač Miroslav Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović, sa kojom se pred Višim sudom sudi zbog utvrđivanja očinstva nad njenim sinom Devinom, zbog povrede tajnosti tog postupka.

ОТКРИЛА ТАЈНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ? Мирослав Илић тужио Мирјану Антоновић

Foto ATA Images

Ilić je ženu sa kojom je pre 30 godina bio u vezi, prijavio Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, koje je zakazalo njeno saslušanje za 24. mart. Advokat Mirjane Antonović Vilijam Paspalovski potvrdio nam je da su dobili obaveštenje o krivičnoj prijavi, ali da još ne znaju o čemu se radi:

- Ne znamo šta je radnja izvršenja krivičnog dela i šta je to Mirjana otkrila javnosti, niti kad je otkrila i gde. Saznaćemo kad bude saslušana. S obzirom na to da to radi Više tužilaštvo za VTK, pretpostavljam da je u pitanju neka njena objava na "Fejsbuku" ili nešto slično objavljeno na internetu - izjavio je, za "Novosti", Paspalovski.

Antonovićevu je na prekjučerašnjem ročištu zastupao punomoćnik, jer zbog otkazanih letova nije mogla da dođe iz Amerike. Postupak u kom su saslušani svi svedoci, skoro je priveden kraju. Očekuje se da već posle sledećeg ročišta bude doneta presuda. Kako je u pitanju parnični postupak, presuda neće biti javno izrečena, već će u pisanoj formi biti prosleđena strankama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)