ISTA JE LEPA BRENA: Sestričina čuvene pevačice živi u Kanadi i kaže - Ja sam njena nesuđena ćerka (FOTO)

Novosti online

31. 01. 2022. u 00:24

LEPA Brena potiče iz muzikalne porodice. I njena starija sestra Faketa i brat Faruk imaju dara za ovu umetnost.

ИСТА ЈЕ ЛЕПА БРЕНА: Сестричина чувене певачице живи у Канади и каже - Ја сам њена несуђена ћерка (ФОТО)

Foto ATA Images

Faruk se bavi produkcijom i svira harmoniku, dok je Faketu život odveo drugim putem. I na drugi kontinent: već decenijama sa porodicom živi u Kanadi.

Kako ove protekle dve godine nije bilo mnogo koncerata zbog opštepoznatog problema, folk diva je na raspolaganju imala više slobodnih dana. Koristila ih je za odmor, putovanja i susrete sa familijom. A pošto mnogo liči na stariju sestru, nije ni čudo što je Faketina ćerka – preslikana tetka.

‒ Ja sam njena nesuđena ćerka – našalila se Majda Stojanović u jednom razgovoru za Prvu, a mnogima je tada i njen glas zazvučao poznato. Otkrila je kako je ljudi često zaustavljaju na ulici i kažu da liči na Brenu.

Sestričina Lepe Brene živi u Kelouni, gradu na zapadu Kanade između Vankuvera i Kalgarija, sa suprugom za koga se udala 2012, sa sinom i ćerkom. Pored njenog imena na Instagramu stoji i profesija: „autism awarness advocate“. Dakle, ekspert je za podizanje svesti o autizmu.

Sa tetkom je bliska i viđaju se kad god imaju prilike, a pratioce povremeno podseti na značajne porodične trenutke. Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj im društvo pravi i baka Ifeta, Brenina i Faketina majka.

BONUS VIDEO - Brena kao Đ: Evo kako se pevačica provodi sa sinom i snajkom

(Helou)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)