PRVI I DRUGI MUŽ U ISTOJ KUĆI: Pevačica Nada Obrić o bivšim brakovima

Novosti online

25. 01. 2022. u 00:39

PEVAČICA Nada Obrić iza sebe ima dva braka, a kako je ispričala, razvodi su joj jako teško padali.

ПРВИ И ДРУГИ МУЖ У ИСТОЈ КУЋИ: Певачица Нада Обрић о бившим браковима

Foto: M.Koković

Kako je ispričala, uvek se trudila da ima dobar odnos sa bivšim muževima zbog dece, ali otkrila je i kako ih je pomirila.

- Imala sam dva braka i oba neuspela i svaki put kad sam se razvodila sam bila beskrajno tužna i stresno sam doživela oba puta i zato kažem da treba uraditi sve ako postoji srž da brak može da opstane. Pogotovo se to odnosi danas na mlade devojke, on nije skuvao ručak i neću ga ja više, neće ni da popegla, zamisli sačekalo me, ja odlazim. To je mnogo stresno, bez obzira na to ko je ostavljen, a ko ostavlja - rekla je pevačica.

Gostujući u emisiji "Magazin in" otkrila je da "drugi put kad se udala, pomirila je prvog i drugog muža."

- Prvi muž je mogao da dolazi u moju kuću i kuću mog muža kad god je hteo i koliko god je hteo, trebalo je ubediti i jednog i drugog, naravno da sam to uradila zbog dece, jer nisu deca kriva za moju situaciju, da bi deca imala osećaj da se nismo razveli, da je tata tu svaki dan, ali trebalo je dovesti do te situacije i onda dođe situacija u kući sedi jedan sedi drugi, dođem ja, a ovaj prvi pita u kući od ovog drugog: "Šta ćeš da popiješ?" - rekla je Nada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ROMANTIKA NA NEŠTO MODERNIJI NAČIN: Hotel namenjen samo starijima od 16 godina koji znaju dobro da se zabave