ĆERKA MIRE ŠKORIĆ JE DOKTORKA: Milica radi u kovid bolnici u Batajnici, pevačica ponosna na nju (FOTO)

Novosti online

22. 01. 2022. u 09:02

ĆERKA Mire Škorić radi kao doktorka u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega je, kako je pevačica i ranije isticala, uvek zabrinuta, te je putem društvenih mreža podelila Milicinu fotografiju i uputila joj reči podrške.

ЋЕРКА МИРЕ ШКОРИЋ ЈЕ ДОКТОРКА: Милица ради у ковид болници у Батајници, певачица поносна на њу (ФОТО)

Foto: Instagram/miraskoric

- Želim ti mirno dežurstvo anđele moj - napisala je pevačica.

Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa.

Inače, Milica se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda naslednica Mire Škorić, ali mnogi se osim uspešnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj lepoti.

BONUS VIDEO: EMOTIVNI TRENUTAK BJELE SA ĆERKOM I ŽENOM: Joksimović pokušao da peva "Za Ljiljanu" u Tominom stilu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)