ŽENSKI HENDRIKS U BARUTANI: Bluzerka Ana Popović jubilej slavi u Beogradu

V. N.

22. 01. 2022. u 12:19

JUBILEJ, 20 godina rada, čuvena bluz gitaristkinja i pevačica Ana Popović obeležiće i u svom rodnom Beogradu, 22. maja u Barutani, u okviru evropske turneje na kojoj predstavlja svoj aktuelni album Live for Live (promo cena ulaznica 1.900 dinara).

ЖЕНСКИ ХЕНДРИКС У БАРУТАНИ: Блузерка Ана Поповић јубилеј слави у Београду

Foto Ruben Tomas

Ženski Hendriks, kako zovu Anu, kaže da su joj koncerti u Beogradu naročito dragi, jer se ne dešavaju često, a zbog toga je i publici i bendu to poseban gušt.

- Koncert će biti veliki miks svih mojih pesama i albuma - poručuje Ana. - Dolazim sa šestočlanim bendom. Biće dosta fanka, bluza, roka i soul muzike. Oni koji vole gitare imaće priliku zaista da uživaju, ali na sceni će biti i duvači, sve u svemu, jedan dobar gruv. Bend se raduje dolasku u Beograd jer znaju koliko to meni znači i koliko je naša publika divna.

Ana je jedna od najboljih bluz muzičarki u Americi, a Brus Springstin je za nju rekao da je "đavolski dobar gitarista". Binu je delila sa legendama bluza i roka, kao što su Bi Bi King, Badi Gaj, Džo Satrijani, Keni Vejn Šepard, Bili Koks, Robert Rendolf, Zek Vajld, Džef Bek, Džo Bonamasa...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost