ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE MOGU DA SE UGOJIM: Jelena Rozga iskreno - Do pre par dana mi je bilo loše, sad sam opet dobro

Novosti onlajn

18. 01. 2022. u 22:39

PEVAČICA Jelena Rozga otkrila je detalje iz svog privatnog života u emisiji Ami Dži šou.

ЗБОГ ЗДРАВСТВЕНИХ ПРОБЛЕМА НЕ МОГУ ДА СЕ УГОЈИМ: Јелена Розга искрено - До пре пар дана ми је било лоше, сад сам опет добро

Foto: Printskrin/Pink

Ognjen je upitao pevačicu da li je istina da je zaplakala kada je prvi put čula duetsku pesmu sa Sašom Matićem.

- Istina je. Ja toliko volim Sašu kao čoveka, on je duša... On je zaista duša, stvarno velika duša - priča Jelena, a Saša, takođe gost emisije, dodao je:

- Sličan se sličnom raduje.

- Jao, srce moje... Već nekih šest-sedam godina se dogovaramo za duet, čekali smo pravu pesmu i u junu mi je Saša poslao demo verziju... Bila sam gotova! To je to, odmah sam mu poslala poruku i pitala ga kad ćemo u studio da snimamo, ali zaista. Pesma je na prvu sela i meni, a mislim da je i publici - otkriva Rozga.

Kako se retko pojavljuje u javnosti, pevačica otkriva zašto izbegava medije i kako izgleda njen trenutni život.

- Ja volim da dođem i da se pojavljujem u emisijama kada snimim nešto i kada imam o čemu da pričam. Radim dosta, ja sam vrlo tiha ovako, isto kao i Sale, radim, ne pričam previše, ne pojavljujem se u javnosti ako nema potrebe, osim ako se ne radi o nekoj dobroj pesmi, kao recimo sada. Kada završim album, dolaziću ti svaki dan, imaćemo materijala za priču - iskrena je Jelena, pa otkriva tajnu svog dobrog izgleda:

- Pre svega imam dobru genetiku, a sigurno je i ta neka veza sa Dalmacijom, more, Split... Isto tako, moji problemi sa štitonom žlezdom mi ne dozvoljavaju da se ugojim ni pola kile, ali ja se dobro osećam, što je i najbitnije od svega. Tu i tamo me malo zezaju ti problemi sa zdravljem, ali držim ja to pod kontrolom. Bilo mi je loše pre par dana, ali sad sam opet dobro, ne dam se kao i uvek, samo osmeh i pozitiva - zaključuje Rozga u emisiji "Amidži šou".

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)