TRI NOVA FOTO PORTRETA KEJT MIDLTON NA 40. ROĐENDAN: Fotografije će biti izložene na lokacijama koje za vojvotkinju imaju posevno značenje

Tanjug

09. 01. 2022. u 09:35

TRI nove fotografije vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, objavljene su danas povodom njenog 40. rođendana, a portreti koje je napravio modni fotograf Paolo Roversi prikazuju je kako nosi različite haljine kreatora Aleksandra Mekvina, prenose britanski mediji.

ТРИ НОВА ФОТО ПОРТРЕТА КЕЈТ МИДЛТОН НА 40. РОЂЕНДАН: Фотографије ће бити изложене на локацијама које за војвоткињу имају посевно значење

Foto: Profimedia

Tri nove fotografije vojvotkinje koje su objavljene povodom njenog rođendana pokazuju kako ona želi da se predstavi sa 40 godina i odišu sjajnim, staromodnim glamurom.

Portreti će biti izloženi u tri oblasti: Berkširu, Sent Endrusu i Englsiju gde je Kejt živela, a potom će biti smešteni u stalnoj zbirci Nacionalne galerije portreta.

Snimljeni su u Kju Gardensu u novembru i činiće deo projekta Nacionalne galerije portreta, čiji je vojvotkinja sponzor.

Portreti će biti izloženi na tri lokacije koje je odabrala i za nju imaju posebno značenje.

Berkšir je okrug njenog detinjstva gde je odrasla, dok je Sent Endrus mesto gde je otišla na univerzitet i započela vezu sa suprugom.

Englsi je mesto gde je par živeo zajedno neposredno pre i na samom početku braka.

BONUS VIDEO:

Družila se sa Hičkokom, a Ričard Barton je tražio da igraju zajedno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!