MOĆNA BALADA SA JAKOM PORUKOM: Crnu Goru na "Evrosongu" u Torinu predstavljaće Vladana Vučinić

V. N.

05. 01. 2022. u 16:42

"Evrosongu", koji će biti održan od 10. do 14. maja u Torinu, Crnu Goru predstavljaće pevačica Vladana Vučinić (34), saopštio je juče ujutru desetočlani žiri u emisiji "Dobro jutro, Crna Goro".

МОЋНА БАЛАДА СА ЈАКОМ ПОРУКОМ: Црну Гору на Евросонгу у Торину представљаће Владана Вучинић

Foto Aleksandra Jović

NA 66. Mada nije navedeno ime pesme sa kojom će se Vladana takmičiti u Italiji, reč je o baladičnoj pop numeri, koja nosi snažnu poruku i aranžmanski je kvalitetno urađena.

- Zvanično mogu da izjavim da ću ove godine imati tu čast da predstavljam svoju državu, Crnu Goru, na "Evrosongu" u Torinu - pohvalila se Vladana na društvenim mrežama. - Nedavna tragedija koja se desila mojoj porodici me je slomila. Pesma je nekim neopisivim čudom samo izletela iz mene i ona je ništa drugo do moje srce razbijeno u sitne komadiće, pretvoreno u muziku i reči. To je sve što zasada mogu da otkrijem, a ono što sigurno znam je da će ova pesma zaživeti u srcima ljudi. Posebno hvala mom koautoru i aranžeru Darku Dimitrovu, koji ju je uobličio da zvuči moćno. Vidimo se u Torinu!

Inače, ova Podgoričanka je do sada dva puta neuspešno pokušala da ode na "Evrosong". Učestvovala je 2005. na "Monteviziji", sa pesmom "Samo moj, nikad njen", ali nije uspela da se plasira u finale takmičenja. Probala je i iduće godine, pevajući u duetu sa Bojanom Nenezić "Željna", ali je završila na 15. mestu, od 24.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri