OVO SU DECA TOME ZDRAVKOVIĆA: Sin preslikan pevač, ćerka otkrila detalje iz života sa ocem (FOTO)

Novosti onlajn

04. 01. 2022. u 09:49

FILM "Toma" ponovo je javnost podigao na noge, a sve zanimaju detalji života legendarnog pevača Tome Zdravkovića.

ОВО СУ ДЕЦА ТОМЕ ЗДРАВКОВИЋА: Син пресликан певач, ћерка открила детаље из живота са оцем (ФОТО)

Foto: Jutjub printskrin

Toma Zdravković ostavio je iza sebe dvoje dece - ćerku Žaklinu i sina Aleksandra.

Toma se četiri puta ženio, a ćerku Žaklinu dobio je iz braka sa Olgicom. Njih dvoje su se venčali 1963. godine, ali brak nije dugo trajao. U toj ljubavi rodila se Žaklina koja je Tomino prvo dete, a danas živi u Holandiji i mama je dva dečaka, a za Srbiju je vežu uspomene na čuvenog oca.

- Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja - svojevremeno je ispričala Žaklina.

Žaklina Zdravković / Foto V. Danilov

Iz drugog braka sa Gordanom Zdravković Toma je dobio sina Aleksandra. On danas živi u Torontu, gde su se njegovi roditelji i upoznali. Gordana i Aca bili su uz pevača do poslednjeg dana.

Foto: Printskrin/Pink

- Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene - rekao je jednom prilikom Aleksandar.

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a