SPEJSI GLUMI TUĐMANA? Posrnuli oskarovac dočekao 2022. u Zagrebu

V. N.

03. 01. 2022. u 11:09

OSRAMOĆENI oskarovac optuživan za silovanje i seksualno zlostavljanje muškaraca, dočekao je 2022. u jednom zagrebačkom klubu, u društvu svog menadžera i režisera Jakova Sedlara.

СПЕЈСИ ГЛУМИ ТУЂМАНА? Посрнули оскаровац дочекао 2022. у Загребу

Foto privatna arhiva

Nakon večere, uživali su u votki i šampanjcu, a Spejsi je bio dobro raspoložen, čak je i zaigrao uz Severininu pesmu "Italijana", pišu hrvatski mediji. A na spavanje je u hotel otišao sat posle ponoći.

Holivudski glumac bi u Sedlarevom filmu, koji će se baviti vojno-policijskom akcijom "Oluja", trebalo da igra Franju Tuđmana, prvog predsednika nezavisne Hrvatske i jednog od glavnih aktera ratova u bivšoj SFRJ.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)