ODBAČENE TVRDNJE JEDNOG OD SPEJSIJEVIH TUŽITELJA: Odbio da otkrije identitet

Tanjug

17. 06. 2021. u 22:42

FEDERALNI sudija u SAD danas je odbacio sve tvrdnje jednog od dvojice muškaraca koji su tužili glumca Kevina Spejsija za navodno seksualno uznemiravanje tokom osamdesetih godina prošlog veka, nakon što je odbio da javno otkrije svoj identitet.

ОДБАЧЕНЕ ТВРДЊЕ ЈЕДНОГ ОД СПЕЈСИЈЕВИХ ТУЖИТЕЉА: Одбио да открије идентитет

Foto EPA

Odluka sudije Luisa Kaplana usledila je pošto su advokati muškarca poznatog u sudskim dokumentima pod inicijalima C.D. naveli da bi otkrivanje njegovog identiteta izazvalo "iznenadnu i neželjenu pažnju" što "on jednostavno ne bi mogao da podnese", prenosi Rojters.

Kaplan je u odluci od 3. maja naveo da Spejsijeva popularnost uvećava interes javnosti da sazna identitet osobe C.D. kao i da "korektnost" nalaže da on istupi javno pre nego što se nastavi sa suđenjem.

Drugi podnosilac tužbe je glumac Entoni Rep.

Advokat Repa i osobe sa inicijalima C.D. odbio je da komentariše današnju odluku suda.

On je, ipak, nagovestio da bi C.D. mogao da uloži žalbu na odluku ukoliko bi njegova tužba bila odvojena od Repove.

Kevin Spejsi osvojio je Oskara za najbolju ulogu u filmu "Američka lepota", kao i za sporednu ulogu u ostvarenju "Uobičajeni osumnjičeni". Poznat je i po ulozi u seriji "Kuća karata" u produkciji Netfliksa pre nego što je ta kompanija prekinula sve odnose sa njim nakon što su se 2017. protiv Spejsija pojavile optužbe za seksualno uznemiravanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a