NAJUZBUDLJIVIJI NASTAVAK DO SADA: Na snimanju treće sezone domaće telenovele "Igra sudbine"

Jelena BANjANIN

30. 12. 2021. u 12:40

OBOŽAVAOCI telenovele "Igra sudbine" (Prva, 20.00), večeras će spokojno uživati u 395. epizodi, iz pera Žarka Jokanovića, jer znaju da ih posle velikog finala druge sezone, očekuje nastavak.

НАЈУЗБУДЉИВИЈИ НАСТАВАК ДО САДА: На снимању треће сезоне домаће теленовеле Игра судбине

Foto D. Milovanović

Snimanje novih 165 epizoda uveliko traje, a produkciju su preuzeli Nikola Burovac i Danijel Đurić, koji stoje i iza serije "Tri muškarca i tetka". Glumačka i autorska ekipa "Igre sudbine", juče je prvi put radila na novom setu u Zemunu, gde je i ugostila predstavnike sedme sile. U veliki studio smestili su se kancelarije "Kan holdinga", kafić "Maldivi", brojne spavaće i radne sobe, a biće izgrađen i treći set, gde će se nalaziti ordinacija, vrtić i stanovi.

- Divno je što smo ušli u nove, veće, predivne studije. Sve je glamuroznije, luksuznije i veoma smo zadovoljni. Mi, glumci se privatno družimo i nismo se rastajali, ali sada se ponovo i naši likovi druže. Već desetak dana snimamo u eksterijerima, ali tek sada smo ušli u enterijere. Treća sezona je najuzbudljivija od svih zato što je Žarko napravio neverovatnu i fantastičnu priču. Ovaj nastavak je, po mom mišljenju, bolji od prve i druge sezone, verovali ili ne! Ne možete ni da zamislite šta vas čeka. Dolazi nam dvadesetak divnih glumaca, a Mira Banjac će biti u predivnoj i duhovitoj ulozi - otkriva nam Milica Milša, i dodaje da o popularnosti serije svedoče i dve nagrade "TV novosti", koju je publika dodelila Vladanu Saviću i njoj, a prethodno Olji Lević i Luki Raco.

Pored Mire Banjac, u nastavku ćemo videti i Slobodana Stefanovića, Jelenu Jovičić, Milana Pajić, Miroljuba Turajliju i mnoge druge.

- U trećoj sezoni dolazim kao pojačanje zahvaljujući pre svega Žarku Jokanoviću koji je za mene napisao ulogu. Moj lik se zove Dobrica, a da li mu je takav i karakter, tek ćemo videti. On je jedan od novih zaposlenih u "Kan holdingu", koji će spletkama da doprinese intrigantnosti radnje. U prvih nekoliko epizoda, Dobrica nije toliko blizak sa Adom Kanački. Međutim, još može svašta da se izrodi - objašnjava za "Novosti" Miroljub Turajlija.

U nastavku će likovi biti stariji dve godine, a koliko će biti zreliji i mudriji, ostaje da vidimo početkom februara.

 

Foto D. Milovanović

POSLE 47 GODINA PRED KAMERAMA

U POSLEDNjOJ epizodi druge sezone "Igre sudbine" jednu od ključnih uloga odigrao je scenarista Žarko Jokanović, koji je pred kamere stao posle 47 godina. Kadar sa njim delilo je čak 40 glumaca, pa i njegova supruga Milica Milša:

- Bilo mi je slatko što smo bili zajedno ispred kamere. Ne možete ni da pogodite šta igra, ali mogu da vam kažem da ta scena bez njega kao scenariste i lika ne bi mogla da postoji. Žarko sve zna, jer je sa šest i po godina već glumio u "Užičkoj republici", pa mu savet nije bio potreban.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a