NIKOL KIDMAN TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA: Nove fotografije glumice izazvale mnoštvo komentara na društvenim mrežama

S. K.

23. 12. 2021. u 12:39

NOVI film Arona Sorokina "Being the Ricardos" sa Nikol Kidman i Havijerom Bardemom izazvao je veliku pažnju. Najviše kontroverzi bilo je u vezi sa Nikol Kidman i njenim novim izgledom.

НИКОЛ КИДМАН ТОТАЛНО НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Нове фотографије глумице изазвале мноштво коментара на друштвеним мрежама

Foto: Profimedia

Nije tajna da se Nikol Kidman u poslednjih desetak godina podvrgla mnogim estetskim operacijama. Publici glumica sve čudnije izgleda iz godine u godinu, ali kažu da je ovo njeno najbizarnije izdanje.

Foto: Profimedia

 

Nikol u filmu "Being the Ricardos" tumači lik kraljice malih ekrana pedesetih godina prošlog veka Lusil Bol.

Foto: Profimedia

 

Nikol Kidman u filmu ne podseća na lik čuvene američke glumice, pa su filmski kritičari i deo publike burno reagovali na kasting uz apel da su druge glumice bile prikladnije za ovu ulogu.

Foto: Profimedia

 

U tekstu za "Independent" Kevin Peri, filmski analitičar koji je pisao za "Guardian", navodi da je nebitno da li glumac ili glumica podsećaju fizički na istorijski lik, već da je najbitnije da li je glumački ostavljeno srce pred kamerom.

Još u aprilu mesecu fotografije Nikol Kidman kao Lusil Bol napravile su pometnju jer su u komentarima ljudi najviše kritikovali da "Nikol Kidman liči na Nikol Kidman".

Foto: Profimedia

 

Zbog šminke i maske koju Kidman nosi za potrebe filma mnogi su pomislili da je oskarovka opet nešto radila sa licem. Međutim, ona se nedavno pojavila na crvenom tepihu sa suprugom Kitom Urbanom povodom premijere "Being the Ricardos" pa je svima bilo jasno da nije došlo do većih estetskih promena. 

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri