JEDAN CECIN POZIV MI JE PROMENIO ŽIVOT: Ivana Selakov otkriva koliko joj je pevačica pomogla na početku karijere

Novosti online

08. 12. 2021. u 10:39

IVANA Selakov nikada neće zaboraviti sve što je Ceca Ražnatović učinila za nju i o tome rado javno govori.

ЈЕДАН ЦЕЦИН ПОЗИВ МИ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Ивана Селаков открива колико јој је певачица помогла на почетку каријере

Foto: Novosti

Kaže, ona joj se našla na početku karijere, ne želeći da joj naplati korišćenje svog studija, u kojem je snimila prvi album.

- Ništa mi nije naplatila. Mislim da je ona poslovala u minusu, jer je svima davala besplatno svoj studio. Kumi Viki Miljković sigurno nije naplaćivala, a ni ostalima, pošto su joj svi prijatelji. Ceca i ja se u to vreme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna... Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuima - kaže Ivana.

- Iako smo bile samo saradnice, Ceca je odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri. Ona je najveća zvezda, a opet i žena iz naroda koja hoće svima da pomogne. Pesme za prvi album sam skupila pomoću štapa i kanapa, ali je najveća stavka bila objaviti album. Skupila sam hrabrost da je pitam za savet, da mi kaže da li sam joj više za "Siti rekords" ili za "Grand"? Pitala me je: "Je l' si ti to dogovorila?" Odgovorila sam da nisam, a ona meni: "Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta." I stvarno me je pozvala i rekla: "Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme." Nisam mogla da verujem - istakla je Selakov za Hit.

- Jedan njen poziv meni je promenio ceo život. Napravila mi je ključnu vezu sa "Grandom", sa kojim sam dogovorila da mi objavi album, i to bez ikakve finansijske nadoknade. Oberučke me je prihvatio, a da nije trepnuo. Ništa nisam morala da odrađujem. Dopalo mu se kako pevam, a i Cecini uticaj i reč su značili - objasnila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)