SALE POKUŠAO DA SAČUVA BRAK, JOVANA DONELA KONAČNU ODLUKU: Isplivali novi detalji razvoda koji je iznenadio javnost

Novosti onlajn

05. 12. 2021. u 11:55

VEST da se Sale Tropiko i Jovana Pajić razvode posle skoro deset godina braka odjeknula je u svim domaćim medijima, budući da su važili za jedan od najsklandijih parova s domaće javne scene.

САЛЕ ПОКУШАО ДА САЧУВА БРАК, ЈОВАНА ДОНЕЛА КОНАЧНУ ОДЛУКУ: Испливали нови детаљи развода који је изненадио јавност

Foto: Instagram

Razvod su oboje potvrdili saopštenjem za javnost, navodeći da se ovim povodom više neće oglašavati uz molbu za razumevanje i privatnost.

Prema novim informacijama, frontmen Tropiko benda je na sve načine pokušao da spase brak s Jovanom, ali je ona insistirala na razvodu. Čak ju je nagovorio i da ide kod psihoterapeuta, ali ni to nije pomoglo.

Pevačica je nekoliko nedelja išla na seanse kod stručnjaka koji joj je davao savete kako da prebrodi krizu s partnerom, a kroz isto to je prošao i Saša. Oboje su se, kako navodi izvor, posvetili tome da jedno drugome daju šansu, prvenstveno zbog dece, ali nije bilo rezultata. Jovana je bila ta koja je na kraju odlučila da se razvede, nakon čega je s decom napustila zajednički stan i iznajmila nekretninu u drugom delu grada.

Iako su se oglasili, Jovana i Sale su samo potvrdili da se razvode, ali o razlozima koji su doveli do kraha braka nisu želeli da govore.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana, dok je Sale potvrdio sledećim saopštenjem:

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, uvlačenju dodatnih ljudi i izmišljenih događaja u sve ovo, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)