MLADI SU GUBILI ŽIVOT UZ MOJ HIT 200 NA SAT: Ivan Gavrilović otkrio sumornu činjenicu - pevao sam im na sahranama

Novosti online

29. 11. 2021. u 00:46

IVAN Gavrilović ispričao je i kako su mnogi mladi izgubili svoje živote, jer su bukvalno shvatili reči iz njegove pesme „Dvesta na sat“.

МЛАДИ СУ ГУБИЛИ ЖИВОТ УЗ МОЈ ХИТ 200 НА САТ: Иван Гавриловић открио суморну чињеницу - певао сам им на сахранама

Foto: Printskrin

- Nikad nisam vozio brzo iako pevam „Dvesta na sat“. To je bila metafora za zezanje, kad sam to čuo, nije mi palo na pamet da će neko bukvalno da shvati i da vozi 200 na sat, a dešavalo se bezbroj puta. Pa su me posle prozivali da ja utičem negativno na mlade - prisetio se Ivan, pa dodao:

- A te morbidne situacije, ako moram da pričam o tome... Jedna situacija iz Švedske, kad sam bio u Malmeu, javlja mi čovek što je držao klub, kaže: „Znaš šta, dva momka su poginula uz tvoju pesmu ‘200 na sat’.“ Valjda su stvarno vozili dvesta na sat u krivinu, ne mogu tačno da se setim sada. I ja kažem pa dobro, šta ja sad da radim tu. Bio sam zbunjen tada, nisam se osećao odgovorno. Gazda kluba mi kaže: „Ajde, molim te, da održiš govor ljudima u klubu da ne treba da voze brzo.“

I onda, recimo, pravili su godišnjicu smrti u Bijeljini bajkeri, ja sam išao da pevam na godišnjicu smrti njihovog drugara. Kakve su to situacije, sunce ti.... Oni tako odaju počast svom drugu, to je neki zakon među bajkerima. I onda je mene jedan zamolio, kao, kad dođe do onog brejka u pesmi gde ja kažem stop, on će da upali motor u znak poštovanja. I on je upalio motor, dao pun gas nasred diskoteke, zadimilo se sve, ja vičem: „Zapaliće nas, u p.... m...., gasi, bre!“ Morbidno, ali je to njihov omaž, kao što neko ima neki svoj običaj - prisetio se Gavrilović.

BONUS VIDEO - BRENA KAO DI DŽEJ: Evo kako se pevačica provodi sa sinom i snajkom

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)