TOPALKO PROGOVORIO O ĆERKI I ZETU: "Biću najbolji deda na svetu, Dragan više liči na mene nego Helena"

Novosti online

26. 11. 2021. u 21:28

PEVAČ Milan Topalović Topalko progovorio je o ćerki Heleni i zetu Draganu Aleksiću, kog njegova naslednica "krije" u javnosti.

ТОПАЛКО ПРОГОВОРИО О ЋЕРКИ И ЗЕТУ: Бићу најбољи деда на свету, Драган више личи на мене него Хелена

Foto: Jutjub/Printskrin

Milan je istakao da Helena nije u drugom stanju, ali kada dobije unuče, da će on biti najbolji deda. On je rekao da zeta voli i da ukoliko se njegova naslednica razvede, on će ostati u kotaktu sa Draganom.

- To ja ne znam, to je Božja volja, ako ste mislili da je trudna, nije trudna. Biću najbolji deda na svetu, bio sam dobar tata, deda ću biti još bolji - rekao je Topalko.

- Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama, kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. Naravno da ću ga voleti, ona sutra sa njim, ne daj Bože, da nema neki odnos, on će sa mnom imati, jer ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke - objasnio je pevač, a zatim otkrio da je zeta na vreme upozorio na ćerkine "mane".

- Ja sam njemu lepo rekao na početku kad su se upoznali: "Gago, ona u kući ne zna da sprema ništa, da ne bude da ti nisam rekao, pitu i te stvari možeš samo u pekari da kupiš, ona to ne radi", međuim, ona me je demantovala posle mesec dana. Snimila je kako je razvila i napravila pitu. Zvala je babu na selu da joj ona objasni preko telefona, nisam mogao da verujem. Meni je drago zbog toga - rekao je on.

- Isplakao sam se sedam dana pre nego što su se oni venčali, na vreme, da ne kvrim venčanje, ali to je jako lepo, jedan srećan trenutak u kom ja jednostavno ne mogu da verujem da se to dešava - rekao je pevač koji, kao i njegove koleg, zbog pandemije ne radi kao ranije, pa smo ga pitali da li se Elena nudi da mu pomogne finansijski.

- Ne daj Bože da dođem u situaciju da dođem da tražim od ćerke pare, vratio bih se poljoprivredi. Ne znam, meni je to tako neprijatno, ona zna kakav sam ja, ne bih prihvatio to. Ona je već drugačija, ona bi sigurno rekla da joj treba (smeh) - zaključio je Topalko.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)