PEVALA S BREGOVIĆEM, PA PRONAĐENA MRTVA U DUNAVU: Volela je žene, a njena smrt ostala je misterija (VIDEO)

Novosti online

15. 11. 2021. u 00:20

KANADSKO-rumunska pevačica Anka Pop u Srbiji je bila poznata po duetu sa Goranom Bregovićem za čuvenu pesmu "Ederlezi", svojevrsnu obradu "Đurđevdana", a njen život je do samog kraja bio toliko uzbudljiv da bi mogao da se napiše scenario za holivudski film.

ПЕВАЛА С БРЕГОВИЋЕМ, ПА ПРОНАЂЕНА МРТВА У ДУНАВУ: Волела је жене, а њена смрт остала је мистерија (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Anka Pop rođena je 22. oktobra 1984. godine. Iz komunističke Rumunije pobegla je 1987. sa svojom porodicom, prešla je Dunav u tadašnju Jugoslaviju gde je bila izbeglica. Nekoliko meseci kasnije sa porodicom je emigrirala u Kanadu.

U Rumuniju se vratila 1993, po slomu komunizma, a tamošnju javnost uzburkala je kada je objavila da je u istopolnoj vezi i to u društvu koje ume da bude netolerantno prema homoseksualnosti.

U decembru 2018. godine pronađena je mrtva u 34. godini nakon što je njen auto misteriozno završio u Dunavu. Službenici hitne pomoći identifikovali su njeno telo nakon što su ronioci pronašli njen automobil na jugozapadu Rumunije.

Policija je za pevačicin nestanak saznala od njene sestre koja je pozvala policiju nakon što se nije pojavila u porodičnom domu.

Anka se udavila nekoliko kilometara od porodične kuće.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)