HEJLI BIBER O DŽASTINOVOM ODVIKAVANJU OD DROGE: "To mi je probudilo sećanja na oca, bilo je teško, imao je mračna stanja"

Novosti online

13. 11. 2021. u 08:54

MANEKENKA Hejli Biber, supruga popularnog pevača Džastina Bibera, gostujući u podkastu "Victoria's Secret Voices", govorila je o periodu pevačevog odvikavanja od narkotika, te je otkrila da joj je tada bilo teško.

ХЕЈЛИ БИБЕР О ЏАСТИНОВОМ ОДВИКАВАЊУ ОД ДРОГЕ: То ми је пробудило сећања на оца, било је тешко, имао је мрачна стања

Foto: EPA

Kako je rekla, taj period joj je probudilo sećanja na njenog oca, Stivena Boldvina, koji je imao sličnih problema kao njen suprug Džastin.

- Ne samo moj tata, već i mnogo drugih članova porodice s njegove strane, bori se s različitim stvarima. Moj je tata uvek bio otvoren po pitanju svoje zavisnosti i to sam uvek cenila kod njega. Uvek sam bila jako, jako bliska s njim. On je bio otvoren u vezi s tim zašto je trezan i zašto je važno da mi ne postanemo zavisni - rekla je manekenka.

- Takođe nam je pokazao kako izgleda čovek koji je zavisan od alkohola i kako do toga uopšte dolazi. Morala sam ponovo da se vratim u prošlost i suočim se s zavisnošću od droge. Opet su tu bili ti neki mračni prostori i vratiti se u njih bilo mi je izuzetno teško - dodala je Hejli, a potom otkrila kako je izgledao period života dok se Džastin borio s zavisnošću.

- Pitala bih ga kako se nosi s tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pitala bih Džastina da li mu je u redu da to čini, jer sam znala da je već imao trenutke u životu kad mu to nije bilo u redu i kad je prolazio kroz svoja mračna stanja. Ali on ima dobru samosvest kada je to u pitanju, te je vrlo otvoren u vezi sa svojom zavisnošću, i to je sve što tražim od njega - rekla je Hejli.

Inače, Džastin je ranije priznao da je prvi put probao marihuanu kada je imao samo 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge vrste droga. Kako je rekao, to mu je bio beg od stvarnog života i tereta slave.

- Kada imate nekoga tako jako mladog, moguće je da ima tu užasnu teskobu koja prođe nedijagnostikovana i vi ne znate šta zapravo osećate. Tada počnete sami da se lečite jer se tako osećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osećate - pojasnila je Hejli.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: ADRIJANA LIMA: Uz pesmu Lepe Brene proslavlja Božić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere