ADEL ISKRENO O RAZVODU BRAKA: Pevačica Opri Vinfri priznala - "To me je potpuno uništilo, stidela sam se"

Novosti online

12. 11. 2021. u 12:53

PEVAČICA Adel progovorila je o razvodu braka, ali i o brojnim komentarima koji su je pogađali a tiču se bračnog brodoloma.

АДЕЛ ИСКРЕНО О РАЗВОДУ БРАКА: Певачица Опри Винфри признала - То ме је потпуно уништило, стидела сам се

Foto: Profimedia

Njeni fanovi su se tome neizmerno radovali misleći da će joj propala ljubav biti inspiracija za novi album koji su željno iščekivali. Ipak, kasnije je shvatila da to i nije tako loše jer je shvatila da su oni samo silno želeli njene nove pesme.

- Ali u stvarnosti, to nije njihova odgovornost. U stvarnosti, njihova je odgovornost kao obožavatelja da žele dobru ploču i nadaju se da ću je snimiti. Pa sam te komentare uzela s prstohvatom soli i bilo je sve u redu - rekla je.

U vezi s bivšim mužem Adel se, kaže, nikada nije osećala staloženom, srećnom ili potpuno prisutnom, a to ju je jako rastužilo.

- Činjenica da toliko ljudi koje ne poznajem zna da nisam uspela, to me je*eno uništilo. Stidela sam se. Niko me nije osramotio, ali se osećaš kao da nisi uspeo - objasnila je za Roling Stone magazin.

Foto: Profimedia

Adel je prvi veliki televizijski intervju nakon nekoliko godina dala Opri Vinfri kojoj je otvorila dušu. U elegantnom vrtu "kraljice intervjua" razgovarale su o njenom povratničkom albumu, ljubavi, razvodu i životnoj transformaciji. Intervju će biti emitovan uoči Adelinog dvosatnog specijala, koji će biti prikazan u SAD u nedelju, 14. novembra.

Iako joj se u jednom trenutku srušio ceo svet, Adel je uspela pronaći svoju ljubav, sadašnjeg dečka Riča Pola. Instagram pratitelji i obožavatelj njenog lika i dela otkrili su ovu vezu pre nego što je Adel zvanično potvrdila.

- Nisam rekla mnogim svojim prijateljima na početku jer sam to htela zadržati za sebe - zaključila je.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Jadranka Jovanović na dodeli Nagrade grada Beograda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu