KO JE REPER NA ČIJEM KONCERTU JE POGINULO OSAM OSOBA? Travis Skot čeka drugo dete sa Kajli DŽener, popularnost stekao baš zbog nje (FOTO)

Novosti online

06. 11. 2021. u 09:45

NA KONCERTU repera Travisa Skota poginulo je najmanje osam osoba, u stampedu, tokomna muzičkom festivalu u Hjustonu, saopštili su vatrogasci. Na desetine ljudi je povređeno, a u bolnicu je prevezeno njih 11.

КО ЈЕ РЕПЕР НА ЧИЈЕМ КОНЦЕРТУ ЈЕ ПОГИНУЛО ОСАМ ОСОБА? Травис Скот чека друго дете са Кајли Џенер, популарност стекао баш због ње (ФОТО)

Foto: Profimedia

Travis je u vezi sa najmlađom milijarderkom na svetu, Kajli Džener i čekaju drgo dete.

On i pre Kajli imao uspešnu karijeru, ali vrtoglavu popolarnost stekao je baš zbog veze sa njom. Međutim njihov odnos bio je veoma turbulentan.

Kajli i Travis započeli su vezu u aprilu 2017. godine, a ona je sa prvim detetom zatrudnela svega dva meseca kasnije. Stormi su dobili 2018. godine, ali su naredne godine raskinuli.

Ostali su u dobrim odnosima zbog zajedničkog deteta, često su se viđal, pojavljivali na raznim događajima i brinuli zajedno o naslednici, a onda je usledilo iznenađenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

U junu 2021. priznali su javnosti da su se pomirili, te sada čekaju drugo dete.

Inače, Travis je napustio fakultet kako bi se bavio muzikom. On je želeo da postane nefrolog, međutim, krenuo je za onim što je više voleo, a to je muzika.

Svoj prvi veliki ugovor Travis je potpisao 2021. godine sa izdavačkom kućom "Epic Records", a u novembru iste godine, Skot je postao jedan od producenata izdavačke kuće "GOOD Music" američkog repera Kanjea Vesta.

On se bavi modernom muzikom u kojoj obiluje autotjun, distorzija zvuka i riverbracija, a njegove matrice su opisane kao psihodelične i ambijentalne.

(Telegraf)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: ADRIJANA LIMA: Uz pesmu Lepe Brene proslavlja Božić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a