GVINET PALTROU O TABU TEMAMA: Poznata glumica otkrila da je ćerka šokirala nakon jednog časa seksualne edukacije u školi

Novosti online

26. 10. 2021. u 22:02

AMERIČKA glumica Gvinet Paltrou otkrila je da je ćerka šokirala nakon jednog časa seksualne edukacije u školi.

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ О ТАБУ ТЕМАМА: Позната глумица открила да је ћерка шокирала након једног часа сексуалне едукације у школи

Foto: EPA

Iako je glumica poznata po otvorenosti kada se radi o seksualnim temama, a pre nekoliko godina je čak izbacila liniju i mirisnih sveća pod nazivom This Smells Like My Vagina, priznala je da je šokiralo kad je shvatila da njena naslednica ima sve informacije o seksu.

Nikada neće, kaže, zaboraviti izraz lica svoje kćeri pošto je došla kući toga dana.

- Učiteljica im je rekla sve, a kad kažem sve, mislim na baš sve - dodala je glumica.

Inače, Paltrou trenutno promovoše svoju novu seriju Sex, Love and Goop koja se prikazuje na Netfliksu. U ovoj rijaliti seriji pet odvažnih parova uz pomoć Gvinet Paltrou i tima stručnjaka nastoji se intimnije poveže i ima bolje seksualne odnose.

Na temu seksualnih odnosa glumica se osvrnula i u poslednjem izdanju časopisa Pipl.

Potiskivanje seksualnosti i ženskog užitka predugo je bilo pod mehanizmom svojevrsne kontrole. Paltrou zagovara da žene slušaju same sebe i ne boje se da budu intimne same sa sobom.

- Vreme je da nestane misao da žene moraju seksualno da se kontrolišu. Ako žena voli seks, sa njom je sve u redu - rekla je glumica.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: Nije Bogdan: Na rođendanu ovaj muškarac sproveo Cecu u kuću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)