"ZA NEKE PESME SE PITAM ZAŠTO SAM IH SNIMILA": Maja Marijana najiskrenije o karijeri, ali i privatnom životu

Novosti onlajn

17. 10. 2021. u 08:29

SA SVEGA 20 godina Maja Marijana kročila je na estradnu scenu, snimivši 1992. godine prvi album.

ЗА НЕКЕ ПЕСМЕ СЕ ПИТАМ ЗАШТО САМ ИХ СНИМИЛА: Маја Маријана најискреније о каријери, али и приватном животу

Foto: Printskrin

Sada je otkrila da nije ponosna na sve numere koje je snimila.

- Nisu sve pesme moja deca, jer postoje pesme za koje se pitam zašto sam ih uopšte snimila!? Neću reći koja mi je najdraža, ali ću otkriti da mi je jedna od dražih pesama "Gde stanuje ljubav" sa koje hoću da skinem prašinu i da je ponovo promovišem - istakla je pevačica.

Kaže da je skoro sve svoje pesme doživela kao autobiografske, a na pitanje zašto je snimila stihove "Žena zmija sedi za šankom", odgovorila je:

- Pa to sam ja. Žao mi je što bar u kineskom horoskopu nisam zmija, ali u životu jesam po potrebi. Mada, više spolja izgledam oštro, ali privatno sam jedna duša.

(BLIC)

 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

ZDRAVKO ČOLIĆ PEVA NA VENČANJU TERZIĆEVOG SINA: Mladenci plesali dok im je Čola pevao na uvce

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

STRES - LEVEL PRO: Kako je Marija Šerifović reagovala na pobedu Hrvata