DANAS BI NAPUNIO 65 GODINA: Tužna sudbina legendarnog Sinana, jedan sin ubio druga, drugi jedva preživeo, ona mu je bila jedina svetla tačka

Novosti online

13. 10. 2021. u 19:06

NA današnji dan se rodio legendarni pevač Sinan Sakić. Danas bi napunio 65 godina, a preminuo je u šezdesetdrugoj godini. Život ga nije uopšte mazio, doživljavao je traumu za traumom.

ДАНАС БИ НАПУНИО 65 ГОДИНА: Тужна судбина легендарног Синана, један син убио друга, други једва преживео, она му је била једина светла тачка

Foto N. Skenderija

Rođen je u Loznici 13.oktobra 1956. godine, a o njemu se starala samo majka i za nju je bio jako vezan.

Sinan je sa suprugom Sabinom bio u braku 37 godina i dobili dvoje dece - ćerku Đulkicu i sina Alena, ali Sinan iz prvog braka ima još dvoje dece - Rašiad i Ernesta.

Prvi šok i najveći je doživeo kada je njegov sin Rašid ubio svog druga iz detinjstva Dragoljuba Despotovića kojeg je Sinan voleo kao svoje dete. Sinan je u tom trenutku imao nastup, ali se poneo kao pravi profesionalac, jer je i posle saznanja za incident u kome je njegov sin usmrtio svog druga iz detinjstva, sa kojim je i sam pevač bio blizak, nastavio svoj dogovoreni nastup do kraja.

Porodični razdor i svađe između njih dvojice dogodili su se pre 15 godina, a Sinan je sina od tada posetio samo jednom u zatvoru, dok Rašid nije tražio da ga puste iz Padinske skele da vidi bolesnog oca.

Foto: Photo/Ronald Zak/Depositphotos/Ilustracija/Fejsbuk/Rasid Sakic

Sledeći veliki stres je doživeo kada mu se sin Alen zakucao automobilom u banderu, koja je kasnije pala na njegovo vozilo, ali situacija je bila još dodatno dramatičnija jer je u kolima bila i njegova žena Sabina. Na svu sreću zadobili su samo lakše telesne povrede.

Na kraju je i njegov treći sin, Ernest, napravio skandal ispred Kliničkog centra samo nekoliko dana pre pevačeve smrti. Do incidenta je došlo kada su njegovi sinovi stigli u posetu, sa željom da ga odvedu iz Kliničkog centra u Beogradu na snimanje, što lekari nisu dopustili jer je u lošem stanju. Tada je Ernest napravio hoas, jer porodica nije bila zadovoljna negom, a nakon toga je vrlo brzo priveden i protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda.

Foto: Instagram

Alen Sakić

Sakić je bio sklon i raznim porocima - više puta je javno priznao da preteruje sa alkoholom, kao i da mu droga nije strana, a voleo je i kocku, pa mu se dešavalo da za veče izgubi i do 50.000 evra. Policija je jednom prilikom kod pevača i pronašla kokain i to u donjem vešu, na graničnom prelazu Trbušnica, zbog čega je uhapšen.

Sinan je za svoje pesme pesme pričao da u svakoj od njih ima 90 odsto njega i stalno je isticao da ne bi otpevao nijednu pesmu koja ga ne dotakne, bez obzira na to koliki hit bi postala. Među brojnim pesmama posebno se izdvajaju dve, koje mu mnogo znače, "Sabina", koju je posvetio supruzi, i „Oče moj”, koju je jedva snimio gušeći se u suzama jer mu je otac umro veoma mlad.

Ćerka Đulkica mnogo pati za ocem, ne propusti dan da nešto ne objavio o njemu na Instagramu, a danas na njegov rođendan celi nalog je posvećen pokojnom ocu.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

(Kurir)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)