DŽIDŽA O SVAĐI CECE I BOSANCA: Ove reči objašnjavaju sve

Novosti online

08. 10. 2021. u 21:05

ALEKSANDRA Stojković Džidža ističe da izreka koju je objavila na svom Instagram profilu, nakon prepirke Cece Ražnatović sa Draganom Stojkovićem Bosancem u Zvezdama Granda, govori šta ona misli o svemu izrečenom.

ЏИЏА О СВАЂИ ЦЕЦЕ И БОСАНЦА: Ове речи објашњавају све

Foto: Printskrin TV Prva

- Uvek imam informacije šta se dešava, jer se to snima dosta ranije. Znate kako, postoje tu neke stvari za koje je Dragan u pravu i mogla sam ja više njega da slušam, recimo što se tiče tog estradnog sveta, ali ja sam uvek sve radila na svoju ruku. Tata je više folker, a ja više naginjem na urbanu stranu. Cecine reči me nisu pogodile, da jesu ja bih se sigurno oglasila i mislim da taj moj citat potpuno objašnjava kako ja gledam na to - rekla je Džidža koja je, podsetimo, objavila sledeću izreku:

- Nije mi potreban novac, draga. Ja radim za umetnost.

- Još jednom, ovo je moj odgovor na celokupnu situaciju. I ujedno odgovor novinarima. Volim te, tata, najviše - dodala je tada.

Foto: ATA images

Podsetimo, do varnica u Zvezdama Granda došlo je onda kada je Bosanac rekao da je dobar producent, te će od izvesne takmičarke Sanje Savić napraviti zvezdu, a onda je nastavio da provocira.

- Marija je recimo pevačina, a Ceca je samo popularni pevač - dobacio je što je Ražnatovićku razbesnelo.

- Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu? - pitala ga je Ceca.

- Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet - rekao je Bosanac, nakon čega mu je Ceca podigla dva prsta i rekla:

Foto: Printskrin

- Dvojka si.

Ceca o sukobu sa Bosancem i Džidžom: To je bio konkretan primer, a ne uvreda!

Folk zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je sve što se izdešavalo sa kompozitorom Draganom Stojkovićem Bosancem i njegovom ćerkom, pevačicom Aleksandrom Džidžom Stojković, a žestok komentar imala je na članove žirija "Zvezda Granda".

Naime, nakon emisije i pevačicinog komentara oglasili su se Dragan i njegova ćerka Džidža, a na pitanje da prokomentariše njihove izjave, Ceca je odgovorila:

- Nema komentara, sve ste čuli, da li treba nešto da se komentariše? Šta sam ja rekla za bilo koga loše? Za mene je rečeno, moram da se branim, to je bio konkretan primer, a ne uvreda. Ja sam bila uvređena, valjda ste toga svesni.

Na pitanje da li je očekivala da od početka prema njoj krenu žestoko, da je nimalo ne štede kolege u muzičkom takmičenju, Ražnatovićeva je žustro odbrusila.

- To je vama žestoko? To je primitivni humor, to nije žestoko! - dodala je Ceca za medije.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju