VESNA ZMIJANAC I KEMIŠ: Isplivala nikad viđena fotografije pevačice i poznatog harmonikaša (FOTO)

Novosti onlajn

05. 10. 2021. u 17:02

PEVAČICA Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, suprug pevačice Zorice Brunclik, bili su u braku koji je potrajao samo tri godine, a u javnosti se detalji njihovog privatnog života nisu iznosili.

ВЕСНА ЗМИЈАНАЦ И КЕМИШ: Испливала никад виђена фотографије певачице и познатог хармоникаша (ФОТО)

Foto: Printskrin

Uvek su intrigirali javnost jer se o periodu njihovog braka nije govorilo, a oni su i danas u skladnom odnosu.

Međutim, na društvenim mrežama osvanula je fotografija njih dvoje iz vremena kada su bili u braku, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste to šta par radi na fotografiji.

Vesna i Kemiš na fotografiji, koja je neviđena do sada, igraju popularnu video igricu "Atari" i deluju sasvim opušteno u svom domu.

Zaljubljeni i mladi, Vesna i njen nekadašnji suprug uživali su u malim, svakodnevnim sitnicama.

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je Vesna jednom prilikom.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Družila se sa Hičkokom, a Ričard Barton je tražio da igraju zajedno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)