SKINUO SE U CECINOM SPOTU PRE 26 GODINA, ŽENE LUDELE: Čuveni maneken se mnogo promenio - retko ko bi ga prepoznao (FOTO)

Novosti onlajn

24. 09. 2021. u 21:59

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj karijeri izbacila je veliki broj hitova, a o njenim spotovima se i dan danas priča.

СКИНУО СЕ У ЦЕЦИНОМ СПОТУ ПРЕ 26 ГОДИНА, ЖЕНЕ ЛУДЕЛЕ: Чувени манекен се много променио - ретко ко би га препознао (ФОТО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Naime, ona je oduševila publiku albumom "Fatalna ljubav", na kojem se našla i pesma "Znam":

Ovaj hit je pruvkao veliku pažnju, kao i spot. Ceca je za potrebe snimanja angažovala zgodnog manekena Baneta Erčića koji se skidao i plesao pored nje.

Foto: Printskrin/Jutjub

On do tada nije bio poznat javnosti, a svojim izgledom i zelenim očima privukao je veliku pažnju, ali i izazvao oduševljenje lepšeg pola.

Bane se kasnije pojavio u mnogim kampanjama i video spotovima, ali i ubrzo nestao i nikada se više nije pojavio u javnosti.

I danas živi u Beogradu i odavno se ne bavi modelingom, već je postao fizioterapeut i maser. Na njegovim društvenim mrežama možemo videti fotografije na kojima se dosta promenio i postao je sed, ali mnogi komentarišu da i danas važi za velikog zavodnika.

Bonus video:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024