MEKO SRCE MARINE TUCAKOVIĆ: Posluzi dala 2.000 evra za njihovu krsnu slavu

Novosti online

21. 09. 2021. u 13:40

MARINA Tucaković koja je nedavno izgubila bitku sa opakom bolešću, oduvek je bila mekog srca i volela da pomaže ljudima oko sebe.

МЕКО СРЦЕ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Послузи дала 2.000 евра за њихову крсну славу

Foto: ATA

Ona je svesrdno pomagala Miroslavu Tanasijeviću, koji je godinama radio za nju i sa kojim se okumila. Pored toga što ga je redovno plaćala za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, odlučila je da za njegovu slavu potroši 2.000 evra.

- Godinama to radim jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kada prođu svečani dani - ispričala je za "Blic" 2014. autorka mnogobrojnih hitova, Marina Tucaković.

Ona je dodala kako se na slavi Sveti Nikola koju slavi njen kum u Ripnju, ne zadržava mnogo, odnese posluženje i uveri se da je sve kako treba.

- Ne zadržavam se dugo jer tog dana slavi i Ceca Ražnatović, a njenu slavu ne propuštam. Popijem kafu u Ripnju, uverim se da je sve okej i idem dalje - rekla je tada Marina.

Podsetimo, Marina Tucaković autorka najvećih hitova, preminula je u nedelju uveče, posle duge borbe sa teškom bolešću. 

BONUS VIDEO:

Kako su poznati blatili Srbiju, a od nje žive?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024