MARIJA ŠERIFOVIĆ ISKRENO O ODNOSU SA CECOM: Pevačica otkrila koliko su bliske kao i da li se čuje sa Karleušom

Novosti onlajn

15. 09. 2021. u 17:03

POP zvezda Marija Šerifović otkrila je u kakvim je odnosima da Cecom Ražnatović, te da li će sa njom biti tandem, kao sa Jelenom Karleušom, s kojom se sprijateljila tokom snimanja Zvezda Granda.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ИСКРЕНО О ОДНОСУ СА ЦЕЦОМ: Певачица открила колико су блиске као и да ли се чује са Карлеушом

Foto Instagram/serifovic

- Stvarno ne znam, nezahvalno je govoriti o tome. Kao što sam rekla, Cecu poznajem 15-20 godina, moja mama i duže... Pre bih rekla da su njih dve bliže, nego što smo Ceca i ja. U kom pravcu će ici taj odnos, ne znam, hajde da vidimo - rekla je Marija, a zatim otkrila zašto Cecu ne prati na Instagramu.

Foto: Printskrin/Instagram

Pop zvezda Marija Šerifović otkrila je u kakvim je odnosima da Cecom Ražnatović, te da li će sa njom biti tandem, kao sa Jelenom Karleušom, s kojom se sprijateljila tokom snimanja Zvezda Granda.

- Stvarno ne znam, nezahvalno je govoriti o tome. Kao što sam rekla, Cecu poznajem 15-20 godina, moja mama i duže... Pre bih rekla da su njih dve bliže, nego što smo Ceca i ja. U kom pravcu će ici taj odnos, ne znam, hajde da vidimo - rekla  je Marija, a zatim otkrila zašto Cecu ne prati na Instagramu.

- Nemam pojma, ne znam. Ne pratim je jer, kao, nemamo taj bond. Pratim 38 ljudi i to mi je puno, jer ne mogu da izlazim na kraj sa svim Insta-fidovima - objasnila je Marija.

Pevačica ističe da joj je Jelena Karleuša nedostajala na prvom snimanju i da će sigurno nedostajati u narednom periodu.

Foto: Instagram

- Nedostajala mi je Jelena na prvom snimanju i nedostajaće. Čule smo se, ali to vas ne zanima (smeh) - rekla je Šerifovićeva.

Kada je reč o kandidatima, istakla je da bi još trebalo da pooštre kriterijume.

- Smatram da treba da budemo još stroži, zato što imamo u startu 200 i nešto kandidata i iz kruga u krug treba da bude sve žustrije i bolje. Nema potrebe kad su neki prosečni da oduzima vreme kandidatu koji su zaista dobri - zaključila je Marija.

(TELEGRAF)

BONUS VIDEO:

Anastasija Ražnatović šokirana prizorom u Meksiku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati