CECA "ZAPALILA KIKINDU": Pevačica završila letnju turneju (FOTO)

Рада Шегрт
Rada Šegrt

12. 09. 2021. u 11:32

GRADSKI trg u Kikindi, u subotu uveče, bio je prepun obožavalaca Svetlane Cece Ražanatović, koja je održala veliki koncert i tako, kako je rekla, završila ovogodišnju letnju turneju.

ЦЕЦА ЗАПАЛИЛА КИКИНДУ: Певачица завршила летњу турнеју (ФОТО)

Foto: Grad Kikinda

Publika je došla sa svih strana, iz raznih gradova Vojvodine, sudeći po registarskim oznakama automobila najviše iz Zrenjanina, Bečeja, Sente, Kanjiže, Novog Sada, ali i Beograda i susedne Rumunije.

Foto: Grad Kikinda

 

Koncert je za publiku bio besplatan, a priredila ga je Turistička organizacija Grada Kikinde kao deo programa 36. manifestacije "Dani ludaje". Subota je centralni dao tog bogatog programa kada su merene džinovske bundeve, pa se i folk pevačica iznenadila tikvama težine iznad 500 kilograma. Nakon dva sata koncerta bila je prezadovoljna:

- Koncert je bio prelep, a publika sjajna. Bili su raspevani i nasmejani. Iz Kikinde ću poneti najlepše moguće utiske i uspomene. Ovde sam završila letnju turneju. Nisam stigla da probam specijalitete od ludaje, ali moram da priznam da ove džinovske bundeve zaista nestvarno izledaju. Čula sam da je pobednička teška 527 kilograma, što je fascinantno – rekla je dobro informisana Ceca.

Foto: Grad Kikinda

 

BONUS VIDEO - Blista u belom: Dragana Mirković najavila turneju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju