NA CRVENOM TEPIHU ZAJEDNO POSLE 18 GODINA: DŽej Lo i Ben ne skidaju ruke jedno sa drugog, njen dekolte sve raspametio! (FOTO)

Novosti online

11. 09. 2021. u 00:39

GLUMICA Dženifer Lopez i njen kolega Ben Aflek nedavno su obnovili vezu, nakon punih 18 godina, a sad su se pojavili na crvenom tepihu jednog događaja i ceo svet priča o tome.

НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ ЗАЈЕДНО ПОСЛЕ 18 ГОДИНА: Џеј Ло и Бен не скидају руке једно са другог, њен деколте све распаметио!  (ФОТО)

FOTO: Depositphotos

Nisu skidali ruke jedno sa drugog, te su se sve vreme smejali i strpljivo pozirali fotografima, koji su ih opkolili sa svih strana.

Malo ko je mogao da skrene pogled sa njenog ogromnog dekoltea, a evidentno je da oboje izgledaju nikad bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Zaljubljeno su se gledali, dok su blicevi sevali, a bela toaleta je Džej Lo stajala kao salivena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju