TAJANSTVENA DAMA I LEDENI: Novi likovi u 2. sezoni "Igre sudbine" koja stiže na prvu 6. septembra

M. JUNGIĆ MILOŠEVIĆ

31. 08. 2021. u 13:16

LjUBITELjE "Igre sudbine", 6. septembra, očekuje nastavak intrigantnih zapleta u kojima će se naći protagonisti popularne domaće telenovele.

ТАЈАНСТВЕНА ДАМА И ЛЕДЕНИ: Нови ликови у 2. сезони Игре судбине која стиже на прву 6. септембра

Kristina Savić, Foto L. Bošković

Gledaoci Prve će upoznati nove likove u drugom ciklusu koji broji sto epizoda. Među njima je i dama koju igra Kristina Savić, solistkinja Pozorišta na Terazijama, sa 20-godišnjim glumačkim iskustvom na daskama koje život znače.

- Ne smem mnogo da otkrivam o liku koji tumačim u novoj sezoni, koja će biti još zanimljivija od prethodne. Biće tu turbulentnih dešavanja i smene različitih događaja u kratkom vremenskom periodu. Mogu samo da kažem da će gledaocima biti zanimljivo da u seriji prate moj odnos sa Ivanom Ožegovićem (koga igra moj suprug Vladan Savić). Vrlo je interesantna paralela između onoga što smo Vladan i ja privatno i odnosa koji ćemo imati u seriji - kaže za "Novosti" Kristina Savić koju je pozorišna publika imala priliku da gleda u mjuziklu "Grk Zorba", a sada nastupa u svim naslovima u Pozorištu na Terazijama, među kojima je i najnoviji "Sa druge strane jastuka". Upravo tako su je zapazili scenarista Žarko Jokanović i producentkinja Svetlana Drinjaković.

- Ceca me je gledala u predstavama "Brak, u stvari, ljubav" i "Kao da sam te sanjao", koje suprug i ja igramo na sceni Teatra Vuk i u predstavi "Sa druge strane jastuka", a Žarko u muzičko-poetskoj večeri "Kao da sam te sanjao". I tada je poželeo da i ja budem deo serije.

Njemu dugujem najveću zahvalnost za ulogu koju sam dobila, jer ju je on pisao imajući mene u vidu, a Ceca se samo složila sa njegovim izborom - kaže Savićeva, dodajući s ponosom da je publika za kratko vreme zavolela njenu ulogu u predstavi "Sa druge strane jastuka".

Lepa glumica ističe i da joj je suprug velika podrška od prvog trenutka njenog bavljenja glumom u pozorištu.

- U mojoj ulozi u drugoj sezoni "Igre sudbine" bio mi je takođe dragocen učitelj, jer već ima iskustvo rada na ovoj seriji od skoro dve godine.

LEDENI Arsenije Tubić, Foto Ž. Sinobad

 

Gledaoci kraj malih ekrana će takođe saznati da li je najveći negativac, Tomas Bruner (igra ga Nenad Nenadović) odgovoran za smrt glavne junakinje, Ade Kančki (čiji lik tumači Milica Milša), kao što su imali priliku da vide na kraju prvog ciklusa ili se radi o još jednom iznenađenju iz pera Žarka Jokanovića... U finalnim epizodama prethodne sezone, videli smo da je Bruneru u posetu u zatvoru, pored advokata, došao i sin, koga u drugoj sezoni igra mladi glumac Arsenije Tubić. Budući da iver ne pada daleko od klade, njih dvojica kuju opaki plan - kako da unište porodicu Kanački!

- Igram Ritera Brunera, koga zovu Ledeni, on ne priča mnogo, direktan je i konkretan. Sušta je suprotnost meni. Riter mora da preuzme očev deo posla, tako je uslovljen zbog imovine. To radi na svoj način i dosta se razlikuje od oca - kaže za Novosti" Arsenije Tubić.

GLUMI, SVIRA I PEVA

ARSENIJE Tubić (28), član malog pozorišta "Duško Radović" gde igra u 12 predstava, diplomirao je glumu u klasi profesora Nebojše Dugalića i Hane Selimović. Završio je Baletsku školu "Lujo Davičo" i Osnovnu muzičku školu "Kosta Manojlović" (odsek solo pevanje). Svira gitaru i klavir i ima svoj bend "Šesto čulo" u kome i svira i peva, a član je i benda "Vampiri".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati