MENADŽER JADRANKE BARJAKTAROVIĆ SE OGLASIO NAKON SKANDALA: O pevačici kaže "Ona je sirota i naivna"

Novosti onlajn

22. 08. 2021. u 22:23

JADRANKA Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice.

МЕНАЏЕР ЈАДРАНКЕ БАРЈАКТАРОВИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН СКАНДАЛА: О певачици каже Она је сирота и наивна

Foto: Instagram

Njoj su navodno saopštili da ne može da uđe na teritoriju susedne države. Pevačica je bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad.

Jadranka se ovim povodom nije oglašavala, ali je zato njen menadžer (predstavio se kao Miki) u izjavi za mediji naveo da je ona sirota i naivna i da joj drugi smeštaju afere.

- Rekla je sirota "jesam, pogrešila sam"! Šta sad, šta da radi? Kakva granica, imaju li oni obraza da to pričaju, odakle ta mržnja? Koga Jadranka poznaje, nju ne štite kriminalci! Na pešačkom bi je kola udarila da nema semafora, toliko je opasna. Naivna - kazao je on za "Kurir".

Podsetimo, Jadranka je početkom godine vraćena i sa granice Srbije gde joj je takođe zabranjen ulazak zbog širenja govora mržnje.

Ona je na mitingu DPS-a, gde je bio prisutan i Milo Đukanović, pevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", što je izazvalo veliki bes javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!