VUKAŠINOVIĆ O BREGOVIĆU PISAO NA TVITERU: Postavio tvit, pa odgovarao na komentare drugih tviteraša

V.N.

12. 08. 2021. u 22:35

DOKTOR za rokenrol, vođa "Vatrenog poljupca" i nekadašnji bubnjar grupe "Bijelo dugme", Milić Vukašinović (71), osvrnuo se na "Tviteru" na nastup "dugmića" na otvaranju "Bir festa" na beogradskom Ušću.

ВУКАШИНОВИЋ О БРЕГОВИЋУ ПИСАО НА ТВИТЕРУ: Поставио твит, па одговарао на коментаре других твитераша

Foto ATA Images

Kada je jedan pratilac na toj društvenoj mreži prokomentarisao da je pogrešio, on mu je odgovorio:

- Ne budi siguran, Vasviju, pevačicu koja mu je proslavila njegov pleh orkestar je oterao, jer je tražila više od sto evra, a one dve Bugarke što mu stalno pevaju su mi plakale u hotelskoj sobi kako im je malo sto evra, a zlotvor im ne da više. Za ona tri koncerta "Bijelog dugmeta" u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu, nije plaćao on, već menadžer Raka Marić.

Ne bi ni bilo tih koncerata da je Bregović plaćao, jer je na pitanje zašto ne vodi grupu na turneju, već pleh orkestar, izjavio: "Što bih ja njima gurao pare u džep". Niko ne spori njegov muzički talenat, ali ovde se radi o ljudskosti i poštenju.

Pohvalio je Milić Bregu što koncert na zatvaranju Guče nije najavio kao grupu "Bijelo dugme", već Bregović i "Orkestar za svadbe i sahrane", ali će njegov goč svirač da peva "dugmetove" hitove, jer ne može "Kalašnjikov" da izvodi 50 puta. Takođe, dodao je da je Brega koristio sve muzičke žanrove, samo da dođe do para, a da je rok zvuk i imidž rokera napustio kada se pojavio novi talas sa "Prljavim kazalištem" i pesmom "Mi plešemo".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!