DOKTOR za rokenrol, vođa "Vatrenog poljupca" i nekadašnji bubnjar grupe "Bijelo dugme", Milić Vukašinović (71), osvrnuo se na "Tviteru" na nastup "dugmića" na otvaranju "Bir festa" na beogradskom Ušću.

Kruskoo

13.08.2021. 00:44

Goran Bregovic ima pravo svoje kompozicije obuci u bilo koje ruho..To je njegova sloboda i pravo..To sto to nije "rocken roll" i sto neglumi (Jimi Pejdza) dugokosog dripca sa crnim Gibson Castom gitarom..je logicno i normalno.."Doslednost" u gluposti je karakteristicna za plitku pamet..O poslovnim aspektima i Breginom "tvrdicluku" necu sad..To je u svakom slucaju druga tema..Usput da kazem da Micu cenim kao coveka..mada njegovo poimanje "roka" kao discipline besomucnog izivljavanja uz pomoc velikih kolicina alkohola,cigareta i drugih supstanci je smesna i uglavnom prihvacena od 2% muzicara..Ovi ostali 98% rokera sa nase ili svetske scene su makrobijoticari,vegetarijanci,aktivni rekreativci..Ljudi koji cene svoje zdravlje i zivote..

buki

13.08.2021. 16:13

Je l' ono Brega pade sa višnje i slomi se, samo da ne bi dao koji dinar seljacima koji žive od prodaje voća i povrća? Kad malo bolje razmislim, ko zna da li je višnja i bila njegova, ili je brao neku u komšiluku? Stipsa neviđena, to se oduvek znalo, samo što Milić to iznese i u javnost.