IMA NOVU DEVOJKU? Miloš Biković objavio sumnjivu fotografiju (FOTO)

Novosti online

10. 08. 2021. u 13:12

MILOŠ Biković je nakon skandala povodom optužbi bivših devojaka odlučio da odmor pronađe na luksuznoj destinaciji, a sudeći po fotografijama, društvo mu pravi misteriozna devojka koju još uvek ne želi da eksponira u javnosti.

ИМА НОВУ ДЕВОЈКУ? Милош Биковић објавио сумњиву фотографију (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube

Naime, Miloš Biković je na svom Instagram profilu podelio tajanstvenu fotografiju na kojoj se nazire devojka koja je svima zagolicala maštu.

Miloša je u uskoj ulici primorskog grada zastao da napravi selfi, a iza njega se nazire devojka. Vidi se njena zelena tašna, ali da je hteo da je nema u kadru, Miloš bi se sigurno potrudio da je izbegne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Istovremeno je na svom „insta storiju“ objavio fotografiju na kojoj su dve ležaljke na pustom delu plaže snimljene u suton.

Naravno, poenta je u paru koji ih je zauzeo. Ko je devojka koja je pored njega, sigurno ćemo uskoro saznati, ali je Miloš sa razlogom odlučio da za sada informacije daje "na kašičicu". 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)