KO JE BUDUĆI CECIN ZET: Dečko Anastasije Ražnatović potiče iz bogate porodice, a u Švajcarskoj je završio školu sa prinčevima! (FOTO)

Novosti online

27. 07. 2021. u 00:56

ANASTASIJA Ražnatović do sada je imala nekoliko veza, ali čini se da je ozbiljno shvatila ljubav sa Đorđem Kuljićem.

КО ЈЕ БУДУЋИ ЦЕЦИН ЗЕТ: Дечко Анастасије Ражнатовић потиче из богате породице, а у Швајцарској је завршио школу са принчевима! (ФОТО)

Foto: Instagram

Dok o Cecinoj ćerki znamo gotovo sve, o njemu ne znamo. On nikada nije želeo da se javno eksponira, a mlada Ražnatovićeva poštovala je njegovu odluku.

- Kuljići su iz Novog Sada, skladna su porodica koja već godinama ima privatni biznis. Sve što imaju stekli su zahvaljujući velikom trudu i radu i porodičnom poslu koji su prenosili s kolena na koleno. Po celoj Vojvodini su posedovali mlinove. Neke su prodali, a neke su zadržali do danas - prenosi Alo. - Nisu se obogatili preko noći te da nisu skorojevići.

Đorđe se školovao u inostranstvu.

- Završio je srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u NJujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis - otkriva izvor „Alo”.

Cecin zet pokrenuo je posle posao kojim se i danas bavi:

Foto: Printksrin Instagram

- Đorđe je vrlo inteligentan momak, nije kao ostala deca bogataša. Oduvek se izdvajao od ostalih i uvek je hteo sam da zarađuje, te da ne zavisi od svojih roditelja. On je dečko koji je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi.

- Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom - zaključuje izvor.

Anastasija i Đorđe uživaju u skladnoj vezi koju se trude da sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti, a mediji su ovog proleća objavili da su kupili i stan u kome planiraju zajednički život. U njihovom vlasništvu je nekretnina od 200 kvadrata koja se nalazi na Dorćolu. Pre toga par je živeo u Novom Sadu, gde Đorđe ima velelepnu kuću s bazenom.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)