NIKAD SE NEĆU UDATI ZA BOGDANA: Ceca otvorila dušu o dečku i budućnosti pored njega (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2021. u 00:25

SVETLANA Ceca Ražnatović otvorila je sezonu u budvanskoj diskoteci "Top hil", koja je bila puna do poslednjeg mesta, a pred publikom se pojavila u beloj haljini poput venčanice prekrivenoj kristalima, što je oduševilo publiku.

НИКАД СЕ НЕЋУ УДАТИ ЗА БОГДАНА: Цеца отворила душу о дечку и будућности поред њега (ФОТО)

Foto Privatna arhiva

- Drago mi je što sam ove godine otvorila diskoteku "Top hil". Kako čujem od vas, i kompletna turistička privreda se radovala mom dolasku u Crnu Goru. Dugo se nije radilo - rekla je Ceca i istakla da je svaka sličnost između njene haljine i venčanice slučajna:

- Bela haljina nije venčanica, kako se svima čini. Nema simbolike.

Ceca uživa pored dečka Bogdana Srejovića, ali njihovu budućnost ne vidi u braku. Kako ističe, odlično joj je ovako kako je sada.

- Jednom sam se udavala i više ne planiram. Svi se pitaju gde je Bogdan, ali kao što je ovo meni posao, tako je i on imao poslovnih obaveza - jasna je bila ona.

Foto: Instagram/cecaraznatovic

(Srpski Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)