NOS MI JE BIO DO BATAJNICE: Anastasija progovorila o plastičnim operacijama

Novosti online

26. 07. 2021. u 19:26

ANASTASIJA Ražnatović izrasla je u pravu lepoticu, ali mnogi misle da je imala mnogo plastičnih operacija. Međutim, ona je otkrila šta je sve korigovala i priznala da je jedno morala da promeni.

НОС МИ ЈЕ БИО ДО БАТАЈНИЦЕ: Анастасија проговорила о пластичним операцијама

Foto: I. Marinković

Ražnatovićeva je priznala da je je jednu opraciju morala da odradi, kao i da podržava sve oni koji žele da promene nešto što im smeta:

- Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno - rekla je pevačica i dodala:

- Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to.

(ALO!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)