IMALA SAM VELIKI PROBLEM SA MUŠKARCIMA: Vesna Dedić bez dlake na jeziku o svom emotivnom životu

Novosti onlajn

25. 07. 2021. u 16:44

AUTORKA i voditeljka emisije “Balkanskom ulicom” i spisateljica Vesnu Dedić govorila je iskreno o svom emotivnom životu.

ИМАЛА САМ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ СА МУШКАРЦИМА: Весна Дедић без длаке на језику о свом емотивном животу

Foto N. Skenderija

- Mislim da ne postoji čovek koji u jednom trenutku svog života nije na krilima ljubavi izgubio sebe. Prosto, ja sam napisala roman o tome i verujem da će devojke, žene, nažalost pronaći deo svoje priče. Ali ono oko čega sam se najviše trudila, jeste da će možda pronaći čitajući roman i način kako da se vrate sebi.

Odmerena, svoja, sa dozom ozbiljnosti. Koliko je zbog toga nekada bilo teško muškarcima da pariraju Vesni, da možda naprave kompromis ili je ona uvek bila ta koja je pravila prvi korak:

- Ja sam imala veći problem sa muškarcima u poslu, nego što sam imala sa muškarcima u privatnom životu. U privatnom živtotu muškarci su se zaljubljivali u mene i onda je njima i meni bilo dobro. I nije tu bilo nekih kompromisa. Kada je došlo do momenta da je pametno napraviti kompromis, ja nisam bila ta i onda sam odlazila. Razvodila se, raskidala i tako u nedogled. A u poslu mi je bilo mnogo teže. Novinarstvo je i danas, bez obzira na to što postoji mnogo novinarki koje su izuzetne, muški posao.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna