KAD SMO SE POGLEDALI, ODMAH SAM ZNALA: Nataša Bekvalac otkrila kako je došlo do saradnje sa Rastom - ovaj momenat je bio presudan

Novosti onlajn

24. 07. 2021. u 15:52

SINOĆ je održana promocija nove pesme i spota Nataše Bekvalac i Stefana Đurića Raste.

КАД СМО СЕ ПОГЛЕДАЛИ, ОДМАХ САМ ЗНАЛА: Наташа Беквалац открила како је дошло до сарадње са Растом - овај моменат је био пресудан

Foto ATA Images

Rasta je bio sprečen da prisustvuje promociji, jer je bio u Crnoj Gori na nastupu, ali se javio se preko video-poziva i gosti su imali prilike da ga vide na video-bimu. Ovaj zanimljiv duet je oduševio sve prisutne i atmosfera je bila zaista fenomenalna.

Nataša Bekvalac objasnila je kako je došlo do saradnje sa Rastom

- Mi smo se upoznali pre nešto možda malo više od godinu i po dana. Tada je došlo do ideje o zajedničkoj saradnji, takoreći pesmi. On je preuzeo ulogu autora i prvi put kad smo se videli u studiju i kad smo preslušavali dve, tri melodije, u jednom momentu smo se samo pogledali, krenula je melodija pesme "Iz daleka" i odmah sam znala da je to to - navela je Nataša.

Pevačica je na svom Instagram nalogu, kada je najavila novu pesmu, navela da je upoznala sva svoja lica. Koje lice je Nataša upoznala uz ovu saradnju, a da ga do sada nije poznavala?

- U principu ja sebe dobro poznajem, ali kad vidiš za stolom sva ta lica na jednom mestu, onda budem ponosna na sebe. Meni je u životu generalno jako zabavno, tako da ja sva svoja lica znam - odgovorika je ona.

Takođe je navela u objavi da više nema straha. Evo šta je lepa Novosađanka rekla o tome da li zaista nema više straha i da li ova saradnja sa sobom donosi nešto novo u njenoj karijeri i životu uopšte:

- Generalno jeste, ovo je izlaz iz moje zone komfora, znala sam šta želim, samo kada iskoračim na taj način, onda postoji mogućnost za bilo kakav napredak i uspeh, a ja u stvari ka tome i stremim - rekla je Nataša.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!