CECA OBJASNILA KAKO JE POSTALA "SRPSKA MAJKA": Tada je bilo skandal, a sada sam se već navikla

Novosti online

23. 07. 2021. u 10:01

SVETLANA Ceca Ražnatović je za medije govorila je o tome kako je dobila nadimak "srpska majka", rekavši da joj to u početku, zapravo, nije prijalo.

ЦЕЦА ОБЈАСНИЛА КАКО ЈЕ ПОСТАЛА СРПСКА МАЈКА: Тада је било скандал, а сада сам се већ навикла

Foto: Printskrin

- Meni je publika nadenula epitet "srpska majka", ja sam imala 26 godina kada su mi nametnuli taj epitet. Tad mi je to bio skandal, a sad sam se već navikla, mnogo je lep kompliment. Neki se bune oko mog nadimka, ali to govori o njihovom banalnom pristupu - kaže Ceca.

- Osude doživljavam kao dosadne, predosadni su, kako se ne umore, imaju li ti ljudi živote? Mene estrada zanima samo kada sam na bini. Ja imam život, imam s kim da se družim, imam druga interesovanja, ja se ne bavim estradom, meni je fokus na estradi dok ne odradim koncert, imam intenzivan privatni život, kom sam posvećena, veliku porodicu, zamisli da trošim energiju na ljude koji mi nisu ništa - objasnila je pevačica.

Spomenula je i dečka Bogdana Srejovića koji joj nije pravio društvo na putu za Crnu Goru, u kojoj već nekoliko dana boravi.

- Bogdan je zreo čovek sa svojim obavezama. Uopšte ne voli da se eksponira i da ide sa mnom po mojim nastupima. Mi funkcionišemo odlično. Bogdan dobro zna s kim je i ne smeta mu što sam toliko izložena javnosti. Mi smo se prvo družili i iz tog druženja je proizašla ova lepa priča - istakla je Ceca.

- Svakom čoveku je bitno da ima neku svoju polovinu. Ja sam imala i duge periode samoće, pa nisam bila disfunkcionalna. Pronalazila sam smisao i ljubav u svojoj deci, publici. Meni ne treba muškarac da bih bila potpuna. Ne mogu da budem s nekim samo da ne bih bila sama. Pre ću biti sama nego s bilo kim. S Bogdanom mi je lepo i dok god je tako, bićemo zajedno. Meni je život lud, još mi samo fali ludi kamen. Ja sam se udavala u prošlom veku. U ovom bih ostala sama. Meni ne treba papir da bih bila srećna. I on ima brak iza sebe i prelepu ćerku, tako da nam ne treba ništa više od ovoga što imamo - objasnila je Ražnatovićka.

Kaže, u Budvi je prepoznaju više nego na Kipru, gde ima kuću.

- Ovde me više prepoznaju nego na Kipru. Moram da imam sređenu kosu, papuče, mnogo je zahtevnije, ali imam mnogo prijatelja, tu mi je i ćerka. Pošto sada idemo kao čopor, desila se jedna situacija dok smo čekali taksi, stajala sam na ulici i žena viče: "Je l' ovo Ceca?", ja kažem: "Jeste" - rekla je Ceca kojoj nedostaje samo unuk Željko.

- Željko je moj eliksir mladosti, energetska bomba. Svi ga pazimo i mazimo, mi smo velika porodica i veoma se volimo i poštujemo. On samo ide iz ruke u ruku i uživa - istakla je.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)