ZLOČIN U SENTI: Snima se druga sezona serije "Močvara" u režiji Olega Novkovića

Jl. B.

16. 07. 2021. u 11:13

PRVA sezona napete policijske serije "Močvara", koja je postigla veliki uspeh, dobija nastavak.

ЗЛОЧИН У СЕНТИ: Снима се друга сезона серије Мочвара у режији Олега Новковића

Foto Promo

Novih deset epizoda stilski i vizuelno se naslanjaju na prethodne, a iza njih stoji ista ekipa na čelu sa autorima, rediteljem Olegom Novkovićem i scenaristkinjom Milenom Marković. Glavni junak, inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istraživaće niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriti tajnu vlastitog porekla. Videćemo kako se inspektor menja i kako je spreman da prašta. On dobija i dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar. Radnja druge sezone dešava se u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti.

- Za razliku od prve sezone, koja je bila dosta mračna, baš je bila prava močvara, više mi se sviđa u drugoj sezoni što idemo u suprotnom smeru. Mesto je Senta, Vojvodina, spržena ravnica, leto, vrućina, znoj, dijametralno suprotno od prvog dela - kaže Goran Bogdan.

Goran Bogdan, Foto Promo

Prema njegovim rečima, u nastavku, čije je snimanje trenutno u toku, zločin nije toliko brutalan, a radnja ide dublje u likove i donosi spregu melodrame i pravog noar krimića.

- Lik Krsmanovića je u prvoj sezoni dosta rastrzan i mračan, bori se sa svojim demonima iz prošlosti, dok u drugoj sezoni on dođe do zida. Sve priče mu se zatvore, samo je pitanje da li će otići skroz, nestati, umreti ili će naći neku novu snagu - objašnjava Bogdan.

I drugi likovi, poput inspektorke Milke, koju igra Jana Bjelica, umnogome će se razlikovati u drugoj sezoni, jer će doživeti drastičnu transformaciju.

Producentska kuća "Fajerflaj" i "Telekom Srbija" stoje iza "Močvare" čije emitovanje se očekuje tokom sledeće godine na kanalima Superstar TV i RTS 1.

GLUMAČKO POJAČANjE

U SERIJI igraju već viđeni glumci iz prve sezone Marta Bjelica, Dejan Dedić, Bojan Žirović, Stefan Trifunović, kojima se pridružuju nova lica Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Dragan Mićanović, Anja Pavićević, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a