DETALJI BORAVKA BERA GRILSA NA STAROJ PLANINI: Jeo crve, a evo koji srpski specijalitet mu se dopao

Novosti onlajn

13. 07. 2021. u 17:31

POZNATI avanturista Ber Grils posetio je Srbiju kako bi snimio materijal za svoju emisiju "U divljini sa Berom Grilsom". Boravio je pet dana, a VD direktora JP Stara planina Goran Karadžić je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a otkrio detalje boravka Grilsa u našoj zemlji.

ДЕТАЉИ БОРАВКА БЕРА ГРИЛСА НА СТАРОЈ ПЛАНИНИ: Јео црве, а ево који српски специјалитет му се допао

Foto: Printskrin/Jutjub

- Filmska produkcija ‘Femili film', gde su i naši ljudi, što je jako važno, upravo su ga opredelili da dođe na Staru planinu. Važna je i uloga Novaka Đokovića. Tog dana kada je odlazio i kada smo razgovarali, pitao me je za rezultat teniskog meča... - rekao je Karadžić.

VD direktora JP Stara planina objasnio je da je Grils bio na  teško dostupnim lokacijeam tokom snimanja, kao i to da je koristio helikopter.

Naveo je da se svetski poznatom avanturisti dopala peglana kobasica.

- On je dolazio par kilograma mršaviji, drugačiji je kretao, drugačiji se vraćao. Oduševljen je time što je jeo, a kod nas na Staroj planini se dobro jede. Dopala mu se peglana kobasica - rekao je Karadžić.

Ber Grils je i tokom boravka u Srbiji jeo crve.

- Mislim da ćemo u tim emisijama videti malo ekstremnije stvari jer on to forsira, kao što je Babin zub, i uopšte te vence, Midžor je specifičan jer je litica prema Bugarskoj, i svi ti vodopadi i kladenci... jeo je crve... Jedva čekam da to vidim - rekao je direktor JP "Stara planina".

Grils je napustio lokaciju, a ekipa je ostala na Staroj planini kako bi završila preostale obaveze i pripremila što bolji materijal za budući serijal popularnog avanturiste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)